Om oss

Vi tycker att det är fantastiskt med cykelsemester!

 

 

 

I januari 2023 avvecklades Cycling Sweden och Diana började arbeta med Gunnar på EverTrek. Välkommen dit! Du hittar oss på EverTrek.se

 

Underbara upplevelser
Härlig cykling, fina boende, bra cyklar, Du kan koppla av och njuta av friheten och alla underbara upplevelser! Tack vare många års samarbete med de lokala arrangörerna så vet vi att allt fungerar som det ska. 

Tillgänglighet, service 
Vi är snabba med att svara på dina frågor och finns tillgängliga på mejl och telefon både innan resan och när du är på resmålet.  Om något skulle krångla under vägen så ringer du oss.  

Nöjda kunder
Att vi har många kunder som bokar resor år efter år tycker vi är det bästa betyget. Varmt tack till alla er!

Cycling Sweden föddes 1 mars 1997
Sven och Marie Björving företaget Cycling Sweden i Katrineholm 1997 och skapade egna resor i Södermanland och längs Göta Kanal. Resenärerna kom främst från Tyskland, Österrike och Frankrike. Efter några år utvecklades verksamheten med cykelresor i Europa för de svenska resenärerna. Sven och Marie har själva cyklat de flesta av resorna och under åren utvecklat ett nära samarbete med alla arrangörer. 

I januari 2016 tog Diana över verksamheten
Idag är det Diana Popelar som äger och driver verksamheten. I företaget Active Escapes AB marknadsförs cykelresorna fortfarande under namnet Cycling Sweden.

"Jag bor i Katrineholm och lärde känna Sven och Marie under 2014. Vi började redan då planera för mitt övertagande av Cycling Sweden. Cykling och cykelsemester är bland det bästa jag vet så det är fantastiskt roligt att nu kunna hjälpa andra att uppleva Europa från cykelsadeln. För egen del blir det mycket cykling i vackra Sörmland och tillsammans med min man brukar det också bli några cykelresor per år utanför landets gränser. Jag längtar alltid efter nya cykeläventyr!."

 

 

 

 

 

 

Glädje, äventyr och frisk luft

För mig är cykelsemester ett fantastiskt sätt att uppleva nya platser med alla sinnen. Det är så lätt att stanna till och njuta av dofter, ljud och allt vackert runtomkring. Det känns gott att vara aktiv och det är spännande med alla nya platser och människor man möter. Det är fantastiskt helt enkelt!

/Diana