Irland

IrlandIrlandIrlands landskap är fantastiskt. Det växlar mellan kustens karga och dramatiska klipputsprång med många hisnande vackra utsikter mot havet till inlandets mjuka åkerbygd där man ibland cyklar genom ett rött hav av meterhöga bloddroppsträd.
Irland är också Folkmusikens förlovade land. Du kan knappast undvika att komma i kontakt med pubar där ett glatt spelmansgäng spelar med byns innevånare sittande och stampar takten.
Lägger man därtill vänliga tillmötesgående människor, härliga små slingrande cykelvägar med hänsynsfulla trafikanter så förstår man varför Irland är så populärt för cykelturer.

Vi har några av branchens bästa cykelresor och cykelpaket i Irland !

Vi har valt ut tre turer med lite olika karaktär.
Det finns turer även i andra områden så kontakta oss gärna om du har andra önskemål.

 Gå vidare i listan till vänster för att läsa om resorna!

 

Röster från tidigare resor

" Vill tacka för ett helt fantastiskt arrangemang med cykelresan på Irland (Clare and Burren) som vi var på nu i april. Allt var helt perfekt med både toppenboende och cyklar.
Vi är jättenöjda och återkommer gärna och bokar flera cykelresor via er."
Ann-Charlotte från Älvängen

"Turen runt Connemara var fantastisk! Det var varierande cykling på småvägar utan trafik med den ena platsen vackrare än den andra. Det var kul att det var så varierande med berglandskap, hedar och dramatiska klippkuster. Att sen komma fram på eftermiddagen och ta sig en pint efter dagens cykling gjorde inte saken sämre!
Jan från Umeå.

Suverän resa. Allt var bra. Vi hade en fantastiskt trevlig och bra guide ( James o.Donell). Han ställde upp till 110 % och kom snabbt och fixade när det var något problem.
Ann-Katrine

Allt funkade till 100%. Guiden hjälpte oss med allt, bl.a. att hitta de rätta musikpubarna på kvällen. Jag kan bara varmt rekommendera resan
Per