Holland

HollandInget annat land är väl så rikt på vattendrag och samtidigt har så många cykelvägar som Holland. Vad är då lämpligare än att upptäcka detta land med cykel i kombination med båtfärd. Man tar sig fram på små vägar utmed kanalerna eller på sidovägar så gott som helt utan trafik. Landskapet är helt utan större backar.

Man bor på ett typiskt holländskt flodskepp som tidigare gått i inlandstrafik och nu är ombyggt för denna typ av resor. Båtarna, som har matsal, salong och soldäck, har plats för ca 70 personer boende i bekväma hytter, alla med egen dusch och toalett. Under din cykeldag tuffar båten iväg till nästa etappmål och ligger där och väntar på dig. Skulle du inte ha lust att cykla en dag, går det bra att stanna ombord och uppleva det vackra landskapet från kanalen. I cykelpaket Holland ingår helpension, alltså inget sökande efter restauranger och heller inget packande av väskor. Bara skön cykling!

Gå vidare i listan till vänster för att läsa om resorna! Det finns två turer att välja mellan; en nordlig och en sydlig.

Turerna är mycket populära och bokas snabbt. Dröj inte!

Ett tips! Under vissa perioder (april och sept) kan du även hyra hela båtar för 20 -30 pers.